Iisakki

16.10.2021

Tuohimaa

tuohimaa

Tuohimaa-yhtye on perustettu kesällä 2014.

 

Yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto, Lähellä totuutta, julkaistiin syyskuussa 2015. Levyltä aiemmin julkaistut singlet olivat Sinä Kestät Sen (04/2015) sekä Vapaus (05/2015).

 

Lähellä totuutta levyllä soittaa Tuohimaa-yhtyeen lisäksi Arto Kiimalainen ja Tapio Roininen. Taustalauluissa loistavat Tiia Erämeri, Arto Louhela ja Viihdepiikkarit-kuoro. Levyn äänitti ja miksasi Kari “Kakke” Vähäkuopus ja masteroinnin hoiti Immu Ilmarinen. Levylle kirjoitti Laurin lisäksi useita tekstejä myös näyttelijä Miia Nuutila.

 

Tuohimaa julkaisi vuonna 2016 kaksi singleä Kahleet ja Ohikulkija. Molemmat singlet äänitti ja Miksasi Jari Millaskangas ja masteroi Svante Forsbäck.

 

Yhtyeen toinen pitkäsoitto, Uuden alun edessä, julkaistiin huhtikuussa 2018. Levyltä julkaistiin aiemmin sinkut Seinät (24.8.2017) ja Jos en sua koskaan (10.10.2017).

 

Levyllä soittaa Tuohimaa-bändin lisäksi koskettimia Marco Sneck. Ystävyys käteen jää – biisissä vierailee lauluissa JP Leppäluoto, Mika Kuokkanen, Ilkka Järvenpää ja Arto Louhela. Viimeisin myös laulaa kaikki levyn taustalaulut. Levylle kirjoitti tekstejä Laurin lisäksi Kati Valjus, Juha Kylmänen ja Janne Aikio. Levyn äänitti ja miksasi Jari Millaskangas ja masteroi Svante Forsbäck.