Viimeiset menneet Tapahtumat

OG Ulla-Maija

Ravintola Iisakki & Metro Nightclub Laksontie 2, Ii

Suomalaisen “gangstaräpin” suurimpiin nimiin kuuluva OG Ulla-Maija on kerännyt Youtubessa julkaisemilleen videoille lähes 30milj katselukertaa. OG Ulla-maijan loppuunmyydyt keikat sekä platinaa Spotifyssa streamannut MAKIA kappale puhuvat puolestaan! Nykyisin OGUM streamailee myös Twitchissä SocialGaming streamteamissa. Liput ovelta 25,00€/kpl. Liput ennakkoon 20,00€/kpl myy: www.lippu.fi/artist/ravintolaiisakki JA www.iinbaarit.fi/lippukauppa Lippujen hinnat sisältävät narikkamaksun.

20€ - 25€

Ruusuvaara

Ravintola Iisakki & Metro Nightclub Laksontie 2, Ii

Ruusuvaara on jyväskyläläinen suomeksi rock-musiikkia soittava yhtye, joka on ottaa vaikutteita musiikkiinsa modernista metallista. Yhtye julkaisi uusimman kappaleensa, "Kaiken tän jälkeen", viime joulukuussa. Yhtye on perustettu vuonna 2017 ja on julkaissut pari vuotta sitten EP:n. Linkki uuden kappaleen musavideoon: Ruusuvaara - Kaiken tän jälkeen https://www.youtube.com/watch?v=HHO8U6EeyGg&ab_channel=Ruusuvaara

Chorale

Ravintola Iisakki & Metro Nightclub Laksontie 2, Ii

Chorale vihdoin ja viimein Iisakissa! Univiidakko-hitillä läpi lyönyt Chorale on kiertänyt ahkerasti suomea ristiin rastiin. ”Suomen Scooter” on energinen suomalainen dance-ryhmä live-rintamalla, bändillä on hurja meininki stagella! Nähdään Iisakissa, tervetuloa viihtymään! Ennakkoliput 16,00€/kpl myy Lippu.fi ja meidän oma lippukauppa. Ennakkolippuja voit ostaa myös suoraan baareistamme Joku Paikallinen Pubi Ii ja Ravintola Iisakki & Metro Nightclub!

16€ - 20€