Ravintola Iisakki & Metro Nightclub

iisakki_logo

Iisakki on monipuolinen yökerho Pohjois-Pohjanmaalla Iin keskustan tuntumassa.

 

Palveluihimme kuuluu niin karaoke, live-keikat, kuin myös alakerran Metro Nightclub ja DJ, joka soittaa kovimmat hitit eri vuosikymmeniltä ja pitää huolen tanssilattian viihtyvyydestä.

 

Live-keikoilla meillä on käynyt mm. Dilemma, Moskah, Nikke Ankara, Lord Est, Bat&Ryyd, Aleksanteri Hakaniemi, Ässät, Petri Nygård, Kotiteollisuus, Kube, Nelli Matula ja monet muut.

Iisakin Stagen laitteisto

Olemme uusineet koko valo- ja äänilaitteistomme, jotta voimme tarjota jo omalta osaltamme keikoille laadukkaan tekniikan niille bändeille ja artisteille, joilla ei ole mukana omaa kalustoa.

 

Kalustomme on seuraavanlainen.

Äänitekniikka

2x DB Technologies Opera 12 – yläpäät

2x DB Technologies Sub 615 – alapäät

3x DB Technologies FlexSys FM10 – lavamonitorit

 

Yamaha MG16XU – analoginen mikseri

4x AKG WMS40 Mini – langattomat mikrofonit

3x Millenium MS 2003 – mikrofonitelineet

Karaoke- ja taustamusiikkikäytössä meillä on kyseinen Yamahan karaokemikseri, joten suosittelemme, että bändin/artistin ääniteknikko kuljettaa mukanaan oman mikserin halutessaan. Talosta ei löydy digitaalista mikseripöytää.

Valotekniikka

6x Moving head

4x Led strobo

4x Led bar – naamavalot

Equinox Stage Haze – savukone

Valokalustoamme ohjataan paikanpäällä karaoke- ja taustamusiikkikäytössä kannettavalta tietokoneelta ChamSys MagicQ USB-donglen kautta, joten suositeltavaa on, että bändin/artistin valoteknikko kuljettaa oman valopöydän mukana halutessaan. Talosta ei löydy varsinaista valopöytää.

Aukioloajat

PE

22.00 - 04.30

LA

22.00 - 04.30

Keikalle meille?

Otamme mielellämme keikkatarjouksia jokaiselta kokoonpanolta, olitpa sitten suuren levy-yhtiön keikkamyyjä, tai omakustannemuusikko! Helpoiten yhteyden meihin saat ”Keikalle meille?”-sivun lomakkeen kautta, tai vaihtoehtoisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen keikkamyynti@iinbaarit.fi